- Farmacia Faltis Brăila

Termeni și condiții de utilizare www.farmaciafaltis.ro

Data ultimei actualizări : 1 septembrie 2020
 • 1.Informații despre site și utilizarea acestuia

  1.1. Site-ul web www.farmaciafaltis.ro, operat de FALTIS SRL, cu sediul în Brăila, strada Calea Galați nr 29, având Cod Unic de Înregistrare RO2267897 și număr de ordine în Registrul Comerțului J09/300/1992, numit pe parcursul acestor Termeni și Condiții de utilizare „Site-ul”.

  1.2. Conform prevederilor Regulamentului (UE) 679/2016, beneficiați de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.15), dreptul la rectificare (art.16) și dreptul la restricționarea prelucrării (art. 18), dreptul de ștergere asupra datelor (art. 17), dreptul la portabilitatea datelor (art. 20), dreptul de opoziție (art. 21), dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate (art. 22) și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, la adresa: strada Calea Galați nr 29, Brăila, județ Brăila, în atenția departamentului Reclamații Farmacia Faltis, sau, în situația în care este vorba despre aspecte referitoare la datele cu caracter personal, vă rugăm să contactați persoana responsabilă, la adresa:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numărul de telefon 0239 615 931.

  1.3. Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse reglementărilor legale aplicabile și acestor termeni și condiții de utilizare, inclusiv oricăror politici sau alte condiții menționate în prezentul document și disponibile pe site, conform modificărilor intervenite în decursul timpului. Vă rugăm să citiți acești Termeni și Condiții de utilizare cu atenție. Dacă nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să nu folosiți acest site. Dacă veți continua să utilizați site-ul, vom considera că ați acceptat acești Termeni și Condiții de utilizare. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare, sunțeti de acord să respectați Termenii și Condițiile de utilizare în versiunea publicată pe site la momentul vizitei dumneavoastră.

  1.4. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment acestui site și Termenilor și Condițiilor de utilizare prin postarea pe site, fără nici o altă notificare. Schimbările importante vor fi comunicate in maniera adecvată. Asigurați-vă că recitiți Termenii și Condițiile de utilizare în mod regulat, deoarece dacă accesați sau utilizați acest site, se va considera că ați fost de acord cu termenii și condițiile de utilizare în versiunea publicată pe site la momentul vizitei dumneavoastră.

  1.5. Atunci când vizitați acest site pentru prima dată, vă aducem la cunoștință în mod special faptul că folosim cookie-uri. Continuând să utilizați site-ul acceptați și sunteți de acord cu Politica privind Cookie-urile. Vom continua să vă aducem la cunoștință acest lucru, de fiecare dată când vizitați acest site, până când confirmați luarea la cunoștință.

  1.6.  FALTIS SRL vă garantează acces limitat pe acest site și nu vă conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor FALTIS SRL fără acordul prealabil scris al acesteia. Totuși, puteți face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere.

  1.7. Dreptul de a crea o legătură de tip "link web" către acest site este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru  FALTIS SRL, sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email, a acordului nostru.

  1.8. Nu este permisă abuzarea acestui site prin introducerea cu bună știință de viruși sau alte materiale dăunătoare din punct de vedere tehnologic.

  1.9. Putem face publicitate și putem organiza concursuri, jocuri, competiții sau extrageri cu premii gratuite pe acest site. La astfel de concursuri, jocuri, competiții, extrageri cu premii gratuite, se vor aplica reguli specifice. Vă rugăm să citiți cu atenție regulile aplicabile la orice concurs, joc, competiție, extragere cu premii gratuite la care participați, deoarece prin participarea la un astfel de concurs, joc, competiție, extragere cu premii gratuite, se consideră că ați acceptat și că respectați aceste reguli.

  1.10. Acest site nu va fi întotdeauna disponibil și poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul „așa cum este” și „așa cum este disponibil”, și în măsura permisă de lege, fără garantări, condiții sau garanții de orice fel.

  1.11  www.farmaciafaltis.ro nu este un magazin online, prin această platformă nu se intermediază vânzarea la distanță a niciunui produs sau preparat comercializat de Farmacia Faltis. Scopul exclusiv al acestei platforme este acela de a populariza preparatele produse în receptura FALTIS SRL din Brăila. Orice informație legată de modul de prezentare al preparatelor sau prețul disponibil la raft la achiziționarea de la sediul farmaciei, din strada Calea Galați nr. 29, din Brăila, au scop pur informativ și pot diferi la un moment dat de prețul practicat la Farmacia Faltis, sau modul de prezentare și comercializare atât din cauza unor considerente de politică comercială cât și legate de disponibilitatea de stoc ce se regăsește la un moment dat, sau de disponibilitatea unor materii prime. Vă garantăm că vom depune toate eforturile ca aceste informații prezentate în platforma online să fie cât mai corecte și să reflecte pe deplin condițiile comerciale de desfacere practicate la receptura farmaciei. Prin vizitarea acestui site nu se desfășoară nicio tranzacție comercială și nu vor fi generate niciun fel de obligații de natură comercială pentru niciuna dintre părți.

 • 2. Proprietatea intelectuală
 • 3. Suspendarea accesului
 • 4. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de funcționare
 • 5. Legea aplicabilă
 • 6. Abonarea și dezabonarea la newsletter